Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Nov 24, 2020

Ontbijt voor het zorgpersoneel dankzij Konligo en Färm


Konligo bedankte het UZ Brussel en haar medewerkers deze ochtend voor het harde werk van de voorbije maanden. Samen met hun partner Färm, een netwerk van biologische winkels, en de UZ Brussel Foundation trakteerden zij vandaag 1.000 personeelsleden van het UZ Brussel op ontbijt.

De medewerkers van het UZ Brussel waren aangenaam verrast toen ze op dinsdagochtend toekwamen in het UZ Brussel. Aan de ingang van het KidZ Health Castle werden ze warm onthaald met een lekker ontbijt. Ze konden er genieten van een ontbijtzakje met lekkers. Het ontbijt werd geschonken door Konligo en Färm.

Met een lekker ontbijt achter de kiezen begonnen de medewerkers gemotiveerd aan de dag. Konligo en Färm willen het UZ Brussel en haar medewerkers op deze manier een hart onder de riem steken en bedanken voor de tomeloze inzet van afgelopen maanden.

Over Konligo en Färm 

Konligo startte enkele jaren geleden als spin-off van de VUB. De organisatie is gekend voor hun structuren voor standen voor allerlei evenementen. Färm is een coöperatief netwerk van biowinkels, die graag meer betekenis geven aan je aankopen. Hun producten zijn biologisch, lokaal én ethisch.

UZ Brussel Foundation - Konligo - 1

UZ Brussel Foundation - Konligo - 2

UZ Brussel Foundation - Konligo - 3

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons