Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over de UZ Brussel Foundation.

Ontdek alles over onze projecten,  onze activiteiten en onze verhalen.

08-23-2023

De FestiWalk van Villa Samson is terug op zondag 1 oktober, en jij kunt er opnieuw bij zijn! Geniet van een mooie boswandeling, heerlijke hapjes en drankjes en geweldige randanimatie. Het wordt opnieuw een prachtige dag vol plezier voor twee- en viervoeters. Schrijf je nu in voor dit unieke evenement: www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023

Title banner: Schrijf je nu in
Content banner: 

Geniet van een prachtige wandeling, overheerlijke hapjes en drankjes en entertainende animaties. Zo steun je de unieke zorgmissie van Villa Samson!

Button banner: Inschrijven
Link banner: https://www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023
06-08-2023

Het beloofde een prachtige avond te worden. Een waardig hoogtepunt van een succesvolle eerste editie van de Paul De Knop Container Challenge. En het voorbereide spektakel en de aanwezige gasten losten de hoge verwachtingen meteen in!

Title banner: Steun kankerbestrijding
Content banner: 

Om wetenschappelijk onderzoek alle kansen te geven zijn middelen nodig. Veel middelen. Met jouw steun dringen we kanker terug.

Button banner: Doe nu een gift
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/ik-steun-immunotherapie/step-1
04-24-2023

Ter ondersteuning van kankeronderzoek organiseert de UZ Brussel Foundation van 24 april tot 28 mei de "Paul De Knop Container Challenge". De uitdaging omvat het uitvoeren van 12 verschillende sportoefeningen aan een container van Strongbox, gaande van pull-ups, boogschieten tot monkeybars. Teams van drie of vier personen zullen strijden om de beste resultaten te behalen. Iedereen is welkom om deel te nemen! Vandaag gaven UZ Brussel CEO prof. Marc Noppen en directieleden Vera Vertessen, Olivier Naeyaert en Jan Van Raes het goede voorbeeld tijdens de kick-off.

Title banner: Sport mee en red levens
Content banner: 

Om wetenschappelijk onderzoek alle kansen te geven zijn middelen nodig. Veel middelen. Door meer te sporten red je levens. Zet met jouw team de beste prestatie neer en steun tegelijkertijd het onderzoek naar immunotherapie.

Button banner: Schrijf je nu in
Link banner: https://uzbrussel.maglr.com/paul-de-knop-container-challenge
04-20-2023

Buiten spelen is belangrijk voor kinderen. Op 19 april hebben we dat nog eens in de verf gezet tijdens de Buitenspeeldag. In heel Vlaanderen en Brussel kwamen kinderen buiten om te spelen en te ravotten. Ook de kinderen die opgenomen zijn in het KidZ Health Castle, het kinderziekenhuis van het UZ Brussel.

Title banner: Steun deze projecten
Content banner: 

De projecten van de Foundation, zoals De Appeltuin en Villa Samson, zijn volledig gratis voor patiënten. En dat willen we zo houden! Daarom rekenen we op de warme steun van donateurs.

Button banner: Doe een gift
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-l-uz-brussel-foundation
02-15-2023

Begin deze maand vond een zware aardbeving plaats in Zuid-Turkije en Noord-Syrië. Het gebied heeft NU nood aan medisch materiaal, medicatie en andere hulpgoederen. Dankzij jouw steun kunnen we snel extra medisch materiaal ter plaatse krijgen.

Title banner: Zorg voor extra medisch materiaal
Content banner: 

Het gebied heeft NU nood aan medisch materiaal, medicatie en andere hulpgoederen. Bij een humanitaire ramp is elke seconde van belang. Schenk daarom vandaag nog!  

Button banner: Steun hier
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/project/steun-de-slachtoffers-van-de-aardbeving-in-turkije?tab=overview
01-31-2023

Een warme en helende omgeving creëren voor patiënten: daar zetten we ons met de UZ Brussel Foundation voor in! Gelukkig kunnen we hiervoor rekenen op de warme steun van partners, zoals SGS. Zij zetten hun schouders onder het KidZ Health Stables project. Hiermee willen we hippotherapie bieden aan de jonge patiënten van het KidZ Health Castle.

Title banner: Steun KidZ Health Stables
Content banner: 

Samen met SGS gaan we nu op zoek naar bijkomende partners, om het volledige werkbudget te verzamelen. Heb jij interesse om te steunen met jouw bedrijf? Neem dan contact op via foundation@uzbrussel.be!

Button banner: Neem contact
Link banner: mailto:foundation@uzbrussel.be
01-12-2023

De Appeltuin is de speel-en leerruimte van het KidZ Health Castle. Deze plek, waar jonge patiëntjes weer even kind kunnen zijn, is weer wat leuker geworden dankzij een prachtige gift van de medewerkers van ExxonMobil!

Title banner: Wil jij ook steunen?
Content banner: 

Wil jij ook graag bijdragen aan een warme, veilige en speelse omgeving voor jonge patiënten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website en zet zelf ook een actie op!

Button banner: Steun hier
Link banner: https://www.uzbrusselfoundation.be/nl/onze-projecten/appeltuin
12-07-2022

Verschillende belangroepen uit de zorgsector sloegen de handen in elkaar om de unieke missie van de UZ Brussel Foundation en de levensreddende samenwerking tussen diverse partijen op doek vast te leggen. Het resultaat van een creatieve dag in het UZ Brussel is een warm en krachtig schilderstuk en een inspirerend video-naslagwerk.

Title banner: Steun onze patiënten
Content banner: 

De UZ Brussel Foundation realiseert haar unieke zorgmissie met de warme steun van velen. Wil jij ook het verschil maken?

Button banner: Doe een gift
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-l-uz-brussel-foundation/step-1
12-01-2022

We genoten van ontzettend zacht herfstweer, maar nu staat de koude winter voor de deur. Grijp daarom de kans om jouw garderobe uit te breiden met een prachtige Villa Samson trui!

Title banner: Koop jouw trui
Content banner: 

Bekijk de online catalogus van de Villa Samson truien. Hier kun je alle mogelijke uitvoeringen bekijken. Bovendien steun je de unieke zorgmissie van onze beestig leuke Villa met jouw aankoop!

Button banner: Naar de catalogus
Link banner: https://uzbrussel.maglr.com/villa-samson-trui-nederlands
11-18-2022

Al vijf jaar lang is Villa Samson een plek waar we genezing stimuleren door contact met therapiedieren of eigen huisdieren en waar patiënten rust vinden. Al vijf jaar lang kunnen we onze unieke zorgmissie vervullen dankzij jouw warme steun!

Title banner: Steun Villa Samson
Content banner: 

Villa Samson bestaat al 5 jaar. In die tijd hebben we 6.197 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten!

Button banner: Doneer nu
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-la-villa-samson/step-1
11-08-2022

Het Nederlandse Dörr Kampen schenkt 1.000 euro aan de UZ Brussel Foundation om het welzijn en de zorg voor patiënten te verbeteren.

Title banner: 
Content banner: 
Button banner: 
Link banner: 
11-02-2022

De eerste editie van de FestiWalk was een groot succes! Er werd meer dan 25.000 euro winst gerealiseerd om de unieke zorgmissie van Villa Samson te ondersteunen.

Title banner: Steun Villa Samson
Content banner: 

Villa Samson bestaat al 5 jaar. In die tijd hebben we 6.197 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten!

Button banner: Doneer
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-la-villa-samson/step-1

Page 1 of 10  > >>

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons