Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over de UZ Brussel Foundation.

Ontdek alles over onze projecten,  onze activiteiten en onze verhalen.

02-15-2023

Begin deze maand vond een zware aardbeving plaats in Zuid-Turkije en Noord-Syrië. Het gebied heeft NU nood aan medisch materiaal, medicatie en andere hulpgoederen. Dankzij jouw steun kunnen we snel extra medisch materiaal ter plaatse krijgen.

Title banner: Zorg voor extra medisch materiaal
Content banner: 

Het gebied heeft NU nood aan medisch materiaal, medicatie en andere hulpgoederen. Bij een humanitaire ramp is elke seconde van belang. Schenk daarom vandaag nog!  

Button banner: Steun hier
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/project/steun-de-slachtoffers-van-de-aardbeving-in-turkije?tab=overview
01-31-2023

Een warme en helende omgeving creëren voor patiënten: daar zetten we ons met de UZ Brussel Foundation voor in! Gelukkig kunnen we hiervoor rekenen op de warme steun van partners, zoals SGS. Zij zetten hun schouders onder het KidZ Health Stables project. Hiermee willen we hippotherapie bieden aan de jonge patiënten van het KidZ Health Castle.

Title banner: Steun KidZ Health Stables
Content banner: 

Samen met SGS gaan we nu op zoek naar bijkomende partners, om het volledige werkbudget te verzamelen. Heb jij interesse om te steunen met jouw bedrijf? Neem dan contact op via foundation@uzbrussel.be!

Button banner: Neem contact
Link banner: mailto:foundation@uzbrussel.be
01-24-2023

Dankzij de nieuwste wetenschappelijke inzichten kunnen we veel mensen die aan endeldarmkanker lijden een onnodige rectumoperatie besparen. Maar om dit in de praktijk te brengen is dringend een nieuw bestralingstoestel voor contactradiotherapie nodig. Om dit aan te kopen hebben we jouw hulp nodig!

Title banner: Help mensen met endeldarmkanker
Content banner: 

Bespaar ze een onnodige operatie. Steun ons bij de aankoop van een nieuw bestralingstoestel voor contactradiotherapie.

Button banner: Steun hier
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-la-lutte-contre-le-cancer/step-1
01-12-2023

De Appeltuin is de speel-en leerruimte van het KidZ Health Castle. Deze plek, waar jonge patiëntjes weer even kind kunnen zijn, is weer wat leuker geworden dankzij een prachtige gift van de medewerkers van ExxonMobil!

Title banner: Wil jij ook steunen?
Content banner: 

Wil jij ook graag bijdragen aan een warme, veilige en speelse omgeving voor jonge patiënten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website en zet zelf ook een actie op!

Button banner: Steun hier
Link banner: https://www.uzbrusselfoundation.be/nl/onze-projecten/appeltuin
12-07-2022

Verschillende belangroepen uit de zorgsector sloegen de handen in elkaar om de unieke missie van de UZ Brussel Foundation en de levensreddende samenwerking tussen diverse partijen op doek vast te leggen. Het resultaat van een creatieve dag in het UZ Brussel is een warm en krachtig schilderstuk en een inspirerend video-naslagwerk.

Title banner: Steun onze patiënten
Content banner: 

De UZ Brussel Foundation realiseert haar unieke zorgmissie met de warme steun van velen. Wil jij ook het verschil maken?

Button banner: Doe een gift
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-l-uz-brussel-foundation/step-1
12-01-2022

We genoten van ontzettend zacht herfstweer, maar nu staat de koude winter voor de deur. Grijp daarom de kans om jouw garderobe uit te breiden met een prachtige Villa Samson trui!

Title banner: Koop jouw trui
Content banner: 

Bekijk de online catalogus van de Villa Samson truien. Hier kun je alle mogelijke uitvoeringen bekijken. Bovendien steun je de unieke zorgmissie van onze beestig leuke Villa met jouw aankoop!

Button banner: Naar de catalogus
Link banner: https://uzbrussel.maglr.com/villa-samson-trui-nederlands
11-18-2022

Al vijf jaar lang is Villa Samson een plek waar we genezing stimuleren door contact met therapiedieren of eigen huisdieren en waar patiënten rust vinden. Al vijf jaar lang kunnen we onze unieke zorgmissie vervullen dankzij jouw warme steun!

Title banner: Steun Villa Samson
Content banner: 

Villa Samson bestaat al 5 jaar. In die tijd hebben we 6.197 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten!

Button banner: Doneer nu
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-la-villa-samson/step-1
11-08-2022

Het Nederlandse Dörr Kampen schenkt 1.000 euro aan de UZ Brussel Foundation om het welzijn en de zorg voor patiënten te verbeteren.

Title banner: 
Content banner: 
Button banner: 
Link banner: 
11-02-2022

De eerste editie van de FestiWalk was een groot succes! Er werd meer dan 25.000 euro winst gerealiseerd om de unieke zorgmissie van Villa Samson te ondersteunen.

Title banner: Steun Villa Samson
Content banner: 

Villa Samson bestaat al 5 jaar. In die tijd hebben we 6.197 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten!

Button banner: Doneer
Link banner: https://act.uzbrusselfoundation.be/nl-NL/p/je-soutiens-la-villa-samson/step-1
09-30-2022

Villa Samson viert haar 5e verjaardag, daarom organiseren we dit spetterend verjaardagsfeest: de FestiWalk! En we nodigen u, uw collega’s en uw familie graag uit volgens een exclusieve formule.

Title banner: 
Content banner: 
Button banner: 
Link banner: 
09-26-2022

Villa Samson viert haar 5e verjaardag! Daarom nodigen we jou graag uit voor een geweldig feest: de FestiWalk! Maak een prachtige wandeling door het bos én geniet van leuke randanimatie op zondag 23 oktober. Online inschrijven is mogelijk tot zaterdag 17u30. Op zondag kun je ook aan de kassa betalen.

Title banner: Schrijf je nu in voor de FestiWalk
Content banner: 

Geniet van een prachtige wandeling, overheerlijke hapjes en drankjes en entertainende animaties. Dat alles terwijl je Villa Samson steunt!

Button banner: Inschrijven
Link banner: https://www.eventbrite.com/e/tickets-festiwalk-423160573667
09-15-2022

Op zaterdag 8 oktober organiseert de vzw Red Mee Levens voor de 4e keer een benefietavond. Het doel: geld inzamelen voor kankeronderzoek. De opbrengst van de avond gaat naar het wetenschappelijk onderzoek naar immuuntherapie van prof. dr. Neyns van het UZ Brussel.

Title banner: Steun het onderzoek naar immuuntherapie
Content banner: 

Dankzij het onderzoek van prof. dr. Neyns kunnen we patiënten kostbare extra jaren met familie en geliefden schenken. Uw steun aan dit onderzoek heeft een grote impact op het leven van patiënten.

Button banner: Steun hier
Link banner: https://bit.ly/3vHFF7p

Page 1 of 10  > >>

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons