Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Corporate Partnerships

Samenwerken met bedrijven is erg belangrijk voor ons. Corporate Partnerships geven ons extra slagkracht en ondersteunen de continuïteit van onze filantropische initiatieven. Een samenwerking kan vele vormen aannemen. Het kan een grootschalig maar eenmalig iets zijn, of eerder structureel zijn van aard. Het kan gericht zijn op jouw klanten, op jouw medewerkers of zelfs op allebei die groepen.

Samenwerken met de UZ Brussel Foundation

Binnen de UZ Brussel Foundation hebben we heel wat mooie projecten die jij kan ondersteunen met jouw programma. Projecten die patiënten en hun familie zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun opname in het ziekenhuis.

En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Een nieuw project opzetten binnen het Universitair Ziekenhuis Brussel is natuurlijk ook mogelijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geeft een enorme boost aan het imago van jouw bedrijf. Een onderneming kan zich (terecht) profileren als ‘warme werkgever’. Wat steeds belangrijker wordt, want klanten kiezen niet langer alleen maar met hun portefeuille. Ook morele kwesties worden al maar vaker in acht genomen. De consument hecht steeds meer belang aan het duurzame verhaal achter de producten en diensten die ze kopen.

Ongeveer zeven op de tien bevraagde CEO’s merkt dat medewerkers extra gemotiveerd naar het werk komen, en zes op de tien geeft aan dat een bedrijf met aandacht voor Corporate Social Responsability (CSR) getalenteerde medewerkers aantrekt.  (bron: Stepstone januari 31, 2019)

Neem contact op

Wil je van gedachten wisselen over een professionele samenwerking?

Neem dan contact op met ons. We gaan graag met jou rond de tafel zitten om te onderzoeken welke belangen jouw bedrijf en onze instelling kunnen verbinden en hoe we samen sterker zijn dan alleen.

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons