Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Oct 20, 2020

Inzamelactie Martine Steylemans brengt 7911,82 euro op voor Borstkliniek UZ Brussel


Borstkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker. Martine was zelf patiënte in de Borstkliniek van het UZ Brussel. De steun en begeleiding die ze hier kreeg was hartverwarmend. Haar ervaringen spoorden haar aan om zelf actie te ondernemen.

Daarom zette Martine een geldinzamelactie op ten voordele van deze afdeling van het UZ Brussel. Hiermee bedankt Martine haar behandelende artsen: prof. dr. De Coster, prof. dr. Hendrickx en prof. dr. Vanhoeij, maar ook alle andere zorgverleners.

Aangepaste acties

Met de steun van Harley Davidson Capital Brussels zou Martine een benefiet organiseren op 21 maart en nadien op 26 september. Er was een tombola gepland met mooie prijzen, je zou een lekker hapje kunnen eten, genieten van een rock & roll-concert, een demonstratie van een country-dansgroep volgen en tal van andere leuke activiteiten kunnen beleven. De opbrengst van dit evenement zou geschonken worden aan het multidisciplinair team van de Borstkliniek.

Corona strooide echter roet in het eten, maar Martine liet de moed niet zakken. De planning van het benefiet werd aangepast en de activiteiten werden vervangen of coronaproof gemaakt. Zo werd de actie toch een succes, want Martine haalde maar liefst 7911,82 euro op voor de Borstkliniek van het UZ Brussel. Dit door de verkoop van badges, pins, een speciale collectie kledij van het Harley Davidson Pink Label, een tombola en donaties. Een bedrag waar Martine trots op mag zijn. We willen haar dan ook van harte bedanken voor de warme steun.

De overhandiging van de cheque vond plaats op zaterdag 17 oktober. Natuurlijk werd er rekening gehouden met de veiligheid en werden de coronamaatregelen gerespecteerd.

Over de Borstkliniek

De Borstkliniek UZ Brussel is een patiëntgericht informatiecentrum voor vrouwen en mannen met zowel goedaardige als kwaadaardige borstaandoeningen. Het doel is eenvoudig: snelle en hoogstaande service verlenen aan alle mensen die zich melden met klachten over hun borst en/of borsten, en patiënten die een borstprobleem ontdekken zo snel mogelijk een afspraak geven.

Martine Steylemans - UZ Brussel Foundation - Kankerbestrijding - 3

Martine Steylemans - UZ Brussel Foundation - Kankerbestrijding - 1

Martine Steylemans - UZ Brussel Foundation - Kankerbestrijding - 2

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons