Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Oct 16, 2020

Zet een actie op voor de projecten van het UZ Brussel


Er is dit jaar geen geldinzameling via De Warmste Week. Gelukkig is er een alternatief. Zet jouw actie op via de actiepagina van de UZ Brussel Foundation.

We weten het al een tijdje, De Warmste Week ziet er dit jaar helemaal anders uit. Hun focus ligt op de promotie van vrijwilligerswerk voor goede doelen, en dus niet op geldinzameling. Een zeer mooi initiatief, maar een financiële domper voor heel wat goede doelen. Zo ook voor de projecten van de UZ Brussel Foundation en het UZ Brussel. Deze projecten hangen sterk af van acties en giften van sympathisanten. En die vallen nu weg....

Een alternatief voor De Warmste Week

...of toch niet! Want je kunt nog steeds een actie opzetten en geld inzamelen. Dat gaat dan wel niet via De Warmste Week, maar via het actieplatform van de UZ Brussel Foundation. Het systeem ken je ondertussen al wel. Je bedenkt een actie en kiest een goed doel, je maakt een gebruikersprofiel aan op het actieplatform en je begint met de geldinzameling. Klik hier om van start te gaan.

Er zijn natuurlijk de gebruikelijke projecten waar je een actie voor kunt opzetten, zoals Villa Samson, De Appeltuin of Kankerbestrijding. Maar je kunt ook geld inzamelen voor andere projecten, een specifieke dienst of arts, jij beslist. Eén ding is zeker: onze patiënten zijn jou enorm dankbaar!

Dus ga aan de slag! Verkoop zelfgemaakte koekjes, was de auto van de buren of loop een marathon en laat je sponsoren per kilometer. Gebruik je creativiteit en bedenk een leuke actie. Maar hou het vooral coronaproof en respecteer de geldende veiligheidsmaatregelen.

Zet jouw actie op

In drie eenvoudige stappen is jouw actie opgezet. Klik hier om meteen van start te gaan. 

  1. Bezoek de website
  2. Registreer jouw actie
  3. Zamel geld in

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het nummer 02 477 57 11 of via foundation@uzbrussel.be. We helpen je met plezier!

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons