Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Aug 25, 2020

Tombola ten voordele van de Borstkliniek van UZ Brussel


Martine Steylemans organiseerde een benefietactie om de Borstkliniek van het UZ Brussel te ondersteunen en te bedanken. Door corona werd dit evenement eerst uitgesteld, en dan geannuleerd. Gelukkig is er een oplossing: Martine zet een tombola op poten.

Martine was patiënte in de Borstkliniek van het UZ Brussel. De steun en begeleiding die ze daar kreeg, was hartverwarmend. Om de borstkliniek te bedanken zette ze een benefietactie op poten. Je leest er meer over in dit artikel. Door corona is het echter niet evident om een evenement te laten doorgaan, en ook de komende maanden bieden geen zekerheid. Daarom besliste Martine om haar evenement om te bouwen tot een tombola.

De tombola zal plaatsvinden bij de Harley-Davidson Capital Brussels in Dilbeek, op zaterdag 5 en zaterdag 12 september, van 10u tot 16u. Martine zal de tombola opzetten in de buitenlucht en rekening houden met de geldende coronamaatregelen. Zo is het dragen van een mondmasker in Dilbeek verplicht en moet steeds een veilige afstand bewaard worden. 

Hieronder zie je enkele foto’s van een speciale collectie kledij die uitzonderlijk voor deze actie gekocht kan worden.

Je vindt meer informatie op de evenement-pagina.

Harley Davidson evenement - kledij kankerbestrijding 1Harley Davidson evenement - kledij kankerbestrijding 2Harley Davidson evenement - kledij kankerbestrijding 3

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons