Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
May 15, 2020

Villa Samson-knuffels voor de patiënten van het Kidz Health Castle


Villa Samson - Knuffel - Kidz Health Castle

Villa Samson kon vandaag knuffels uitdelen in het Kidz Health Castle. En dat was mogelijk dankzij Peter Leysen, de verzekeringsdokter.

 

Op een doorsnee dag zijn er altijd wel enkele patiënten van het Kidz Health Castle, het kinderziekenhuis van het UZ Brussel, die een bezoek brengen aan Villa Samson. Dat is de beestig leuke Villa naast het Universitair Ziekenhuis in Jette. Maar door de corona-maatregelen kunnen de patiënten al een hele tijd niet meer langskomen. En dus ging Villa Samson naar hen toe!

Een mooie knuffel voor de jongste patiënten

We draaiden de rollen dus om. Als de patiënten niet naar Villa Samson mogen komen, gaat Villa Samson naar de patiënten. De bezoekjes werden gepland, én we brachten een cadeautje mee! Alle patiënten van het Kidz Health Castle kregen een beestig leuke Samson-knuffel. De dappere patiëntjes waren oprecht gelukkig. Want een extra speelkameraadje is mooi meegenomen, zeker als je even in het ziekenhuis moet blijven.

Villa Samson - Knuffel - Kidz Health Castle - 2Villa Samson - Knuffel - Kidz Health Castle - 3

Peter Leysen, de verzekeringsdokter

Voor de knuffels mogen we iemand speciaal bedanken: Peter Leysen, de verzekeringsdokter. Hij schonk deze prachtige knuffels. En Peter heeft al veel meer gedaan voor ons. In het verleden heeft hij Villa Samson en de UZ Brussel Foundation al meermaals geholpen.

Peter is al meer dan 25 jaar specialist in verzekeringspolissen voor medische en paramedische beroepen. Hij is een onafhankelijk makelaar en een specialist in zijn vak. En een échte vriend van het UZ Brussel. We zijn hem heel dankbaar!

Er was nog een knuffel over. Die namen Chris en Luna blij in ontvangst.

Villa Samson - Knuffel - Kidz Health Castle - 4Villa Samson - Knuffel - Kidz Health Castle 5

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons