Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Mar 26, 2020

Naaiatelier voor mondmaskers in het UZ Brussel


Naaiatelier UZ Brussel

 

De medewerkers van het UZ Brussel hebben zelf een naaiatelier opgericht. Met de hulp van enkele vrijgevige bedrijven voorzien we zo in een deel van de nodige mondmaskers.

De vraag naar mondmaskers is wereldwijd enorm toegenomen. Het resultaat: je kunt er nog maar moeilijk te pakken krijgen. De medewerkers van het UZ Brussel steken daarom zelf de handen uit de mouwen en richtten een naaiatelier op. Hier maken ze zelf mondmaskers voor het Universitair Ziekenhuis in Jette.

Met jouw steun

De mondmaskers voor het Universitair Ziekenhuis in Jette worden vervaardigd van steriele stoffen, en die kosten natuurlijk geld. Gelukkig hebben we de afgelopen dagen hartverwarmende steun gekregen van talloze sympathisanten, medewerkers, vrijwilligers, bedrijven en vrienden van ons ziekenhuis. Een deel van dit geld maakt het naaiatelier mogelijk. Jullie gift heeft zo een rechtstreekse, positieve impact op onze zorgverleners en onze patiënten. We zijn jullie allemaal enorm dankbaar!

Jouw steun is natuurlijk nog steeds nodig, want er komen nog heel wat uitdagingen op ons af. Die willen we met jouw hulp en gepaste initiatieven tegemoet kunnen gaan.

Naaimachines en garen

We willen ook Van Rooy Mechelen Naaimachines bedanken. Dit bedrijf zorgde voor tien naaimachines van het merk Brother. Het naaiatelier van het UZ Brussel kan deze voor een lange periode gebruiken. Ook MDLN hielp ons een handje. Zij schonken garen om de maskers te vervaardigen. Tot slot stelde Huis VAN DE VIJVER vier stikmachines ter beschikking.

We zijn deze ondernemingen enorm dankbaar voor hun warme steun.

Naaicentrum UZ Brussel

 

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons