Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Mar 11, 2020

Eric Mertens Fonds schenkt 73.263 euro voor kankerbestrijding


Eric_Mertens_fonds_Neyns_2

 

Het Eric Mertens Fonds ondersteunt het kankeronderzoek van prof. dr. Bart Neyns in het UZ Brussel. Vorig week deelden afgevaardigden van het Eric Mertens Fonds en de UZ Brussel Foundation samen het officiële bedrag mee. De mededeling en overhandiging waren heugelijke momenten.

Het Eric Mertens Fonds zet zich in voor het onderzoek van prof. dr. Neyns. Via allerlei initiatieven wil deze organisatie extra middelen ophalen om het baanbrekend onderzoek van prof. dr. Neyns te ondersteunen. Zo organiseerden ze bijvoorbeeld een benefietavond en werkten ze samen met de UZ Brussel Foundation aan een postcampagne. In juni zal er bovendien een golftoernooi op poten gezet worden ten voordele van het kankeronderzoek.

Vorige week werden de opbrengsten van de benefiet en de postcampagne officieel meegedeeld in het UZ Brussel. Het was een heugelijk en emotioneel moment. Alles samen kon maar liefst 73.263 euro overhandigd worden aan prof. dr. Bart Neyns en prof. dr. Marc Noppen, de CEO van het UZ Brussel. Samen met de andere opbrengsten voor kankeronderzoek, zal hier heel wat moois mee verwezenlijkt kunnen worden in de strijd tegen kanker in het Universitair Ziekenhuis Brussel.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons