Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Mar 3, 2020

Patiënte zet actie op voor de Borstkliniek van UZ Brussel


Martine_op_de_moto_2
 
Martine Steylemans was patiënte bij de Borstkliniek van het UZ Brussel. Haar ervaringen in deze afdeling van het Universitair Ziekenhuis in Jette hadden een grote impact op de dame uit Dilbeek. Om de dienst te ondersteunen en te bedanken zet ze nu haar eigen benefietactie op.

Borstkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker. Martine was zelf patiënte in de Borstkliniek van het UZ Brussel. De steun en begeleiding die ze in de borstkliniek gekregen heeft was hartverwarmend. Haar ervaringen spoorden haar aan om zelf actie te ondernemen. Daarom wil ze nu iets terug doen voor deze afdeling van het UZ Brussel. En tegelijk wil Martine ook haar behandelende artsen bedanken: prof. dr. De Coster, prof. dr. Hendrickx en prof. dr. Vanhoeij. Dit ongelofelijk mooi initiatief is het resultaat.

Over de Borstkliniek

De Borstkliniek UZ Brussel is een patiëntgericht informatiecentrum voor vrouwen en mannen met zowel goedaardige als kwaadaardige borstaandoeningen. Het doel is eenvoudig: snelle en hoogstaande service verlenen aan alle mensen die zich melden met klachten over hun borst en/of borsten, en patiënten die een borstprobleem ontdekken zo snel mogelijk een afspraak geven.

Benefiet tussen de Harley Davidsons

Met de steun van Harley Davidson Capital Brussels, gevestigd in Dilbeek, organiseert ze op 21 september een benefiet. Je kan hier mooie prijzen winnen met een tombola, een lekker hapje eten, genieten van een rock & roll-concert, een demonstratie van een country-dansgroep en tal van andere leuke activiteiten. De opbrengst van dit evenement gaat naar het multidisciplinair team van de Borstkliniek.

Van ver of dichtbij, we komen allemaal in aanraking met kanker. Daarom vindt Martine het zo belangrijk dat ze op deze manier haar steentje kan bijdragen.

Iedereen is van harte welkom op de benefiet van Martine. Kom op 21 september zeker een kijkje nemen in Dilbeek. Zo steunen we allemaal samen de strijd tegen kanker.

Klik hier voor meer informatie over het evenement van Martine.

Klik hier voor meer informatie over de Borstkliniek van het UZ Brussel.

EXTRA INFO

Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 21 maart 2020, maar wordt uitgesteld naar zaterdag 26 september 2020.

Harley_Davidson_Dilbeek

 

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons