Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Aug 23, 2023

Villa Samson FestiWalk 2023: Jouw uitnodiging voor een schitterende tweede editie


De FestiWalk van Villa Samson is terug op zondag 1 oktober, en jij kunt er opnieuw bij zijn! Geniet van een mooie boswandeling, heerlijke hapjes en drankjes en geweldige randanimatie. Het wordt opnieuw een prachtige dag vol plezier voor twee- en viervoeters. Schrijf je nu in voor dit unieke evenement: www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023

Misschien heb jij vorig jaar genoten van de geweldige eerste editie van de FestiWalk. Misschien ervaar jij voor het eerst dit fantastische familie evenement van Villa Samson. Eén ding is zeker, de FestiWalk 2023 wordt nóg leuker. En ook dit jaar zijn jij en jouw familie, vrienden, buren en collega’s van harte welkom. Aarzel niet en schrijf jou en jouw vrienden in om een plekje te verzekeren! Je geniet van de gekende succesformule, met enkele nieuwe topactiviteiten.

Lees verder onder de foto.

Main

Prachtige wandeling voor twee- en viervoeters

Haal je stapschoenen van onder het stof en knoop je veters, want je kunt weer kiezen uit twee prachtige wandelingen. De korte wandeling van 5 km (de chihuawandeling) en de lange wandeling van 10 km (de labratour). Beide zijn ideaal voor twee- én viervoeters.

Voor deze editie zijn de wandelingen aangepast. Zo ontdek je nieuwe, verborgen plekjes in het prachtige bos naast Villa Samson en wandel je langs gekende trekpleisters, waar ook gelegenheid is voorzien voor toilet, rust en een drankje. Ook voor de viervoeters is er een waterbar voorzien. De routes zijn bovendien iets minder heuvelachtig dan vorig jaar.

Je geniet van extra entertainment door mee te spelen met de wandelbingo. Kun jij alle geheimen van het bos ontrafelen? Schrijf je in voor de FestiWalk en geniet van deze prachtige wandeling: www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023

Lees verder onder de foto.

VS Walk - 5

Leuke activiteiten

Na (of voor) een mooie wandeling heb je wel een verzetje verdiend. Zoete en hartige maaltijden sterken de innerlijke mens, en verschillende (fris)dranken lessen de dorst. De voeten onder tafel schuiven met een heerlijke hap en een fris drankje, terwijl de kinderen zich amuseren in de FestiCorner. Dat is pas genieten! Ook voor de trouwe viervoeters is er een hondenbar met verfrissing en versnaperingen voorzien.

In die FestiCorner kunnen de kleine spruiten zich amuseren op het springkasteel, met knutselactiviteiten en begeleide spelletjes en zich laten schminken met grime. Bovendien ontmoeten ze hier boerderijdiertjes, knuffelen ze minipaardjes (enkel namiddag) en volgen ze een interactieve sessie met speurhonden! Schrijf jezelf en je kroost in voor de FestiWalk en geniet van deze geweldige activiteiten: www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023

Nog nieuw dit jaar: een hondenfotograaf zal beeldschone foto’s nemen van jouw viervoeter, als je dat wenst. Na de FestiWalk kan iedereen stemmen op hun favoriete foto. Een echte Miss and Mister Woef verkiezing! De hond met de meeste stemmen wint een lekkere prijs. Jammie!

Lees verder onder de foto.

VS act - 7

Praktische informatie en inschrijven

Je bent welkom op zondag 1 oktober op de Brussels Health Campus, waar ook Villa Samson gelegen is. De FestiWalk gaat van start om 10u, en sluit af om 18u. Je parkeert gratis op de Windmolenparking naast Villa Samson, die duidelijk aangegeven zal zijn, maar we zijn natuurlijk ook vlot bereikbaar via fiets of met het openbaar vervoer.

Een inschrijving voor de FestiWalk, de activiteiten in de Festicorner en het eten en drinken zijn betalend. Hiermee brengen we extra centjes in het laatje voor de werking van Villa Samson. De inschrijving voor de wandeling kost 8 euro per volwassen persoon, maar is gratis voor kinderen! Bij de online inschrijving geef je jouw verwachte wandeltijd op, geef je het aantal personen en viervoeters op, en voer je de betaling uit. Je ontvangt dan een bevestiging via email. Leuke extra: elke ingeschreven hond krijgt een unieke goodiebag!

Je schrijft je in voor de FestiWalk via deze link: www.uzbrusselfoundation.be/festiwalk2023.

Over Villa Samson

Villa Samson is een warm huis naast het UZ Brussel, waar gehospitaliseerde patiënten van alle leeftijden kunnen genieten van momenten met hun trouw huisdier. Voor patiënten die zelf geen huisdier hebben, is het een plek waar genezing wordt gestimuleerd via therapie met dieren. Door het contact tussen mens en dier mogelijk te maken, levert Villa Samson een positieve bijdrage aan het genezingsproces en het mentale en emotionele welzijn van patiënten. Onderzoeken tonen immers aan dat een huisdier een belangrijke rol speelt in dit proces.

Villa Samson is een project van de UZ Brussel Foundation, en bestaat ondertussen al bijna 6 jaar. In die tijd hebben we al meer dan 7.000 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten! Wanneer je naar de FestiWalk komt beleef je niet alleen een geweldige namiddag, je maakt er ook heel wat patiënten gelukkig mee!

Wil je nog een extra gift doen om Villa Samson te steunen? Dat kan op www.villasamson.be of op  BE75 3630 9458 5851 met mededeling ‘Villa Samson’!

Met de steun van

Voor de organisatie van de FestiWalk kunnen we rekenen op de warme steun van Purina. Purina steunt Villa Samson en de FestiWalk, omdat het gelooft in de krachtige band tussen huisdier en baasje. Purina weet dat die band een belangrijk effect heeft op de gezondheid en het welzijn van mensen. Die band maakt ieder van ons beter en verrijkt onze samenleving. De steun aan Villa Samson maakt deel uit van één van de zes engagementen van Purina. Op deze manier betekenen ze meer voor huisdieren, de mensen die van hen houden en de planeet. Purina heeft het doel om 1.000.000 mensen in kwetsbare situaties te helpen, door hun gezondheid en welzijn te verbeteren via steun aan tal van initiatieven in heel Europa.  Sinds de start vormen Villa Samson en haar unieke zorgmissie een belangrijke hoeksteen van die steun.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons