Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Dec 1, 2022

Koop jouw beestig leuke Villa Samson trui


We genoten van ontzettend zacht herfstweer, maar nu staat de koude winter voor de deur. Grijp daarom de kans om jouw garderobe uit te breiden met een prachtige Villa Samson trui!

Heb je het graag lekker warm tijdens de koude wintermaanden? Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor jouw partner of kinderen? Of wil je jezelf eens verwennen? Elke gelegenheid is goed! Bovendien steun je de unieke zorgmissie van onze beestig leuke Villa met jouw aankoop! Klik hier om de catalogus te bekijken.

Hoe kies en koop je jouw trui?

Als je op deze link klikt kom je terecht op de online catalogus van de Villa Samson truien. Hier kun je alle mogelijke uitvoeringen bekijken. Je kiest een model met of zonder kap; uit talrijke kleuren; uit verschillende prints; en een passende maat. In de fotogalerijen zie je alle mogelijkheden. Alle truien zijn unisex.

Weet je wat je wilt? Dan klik je op de knop ‘koop jouw trui’. Je vult jouw keuze in in het formulier en betaalt online. Je ontvangt nog een bevestigingsmail met alle details, kijk dus zeker in jouw spam folder als je die niet meteen ontvangt.

Je betaalt 60 euro (hoodie) of 50 euro (sweater) voor een trui voor volwassenen en 55 euro (hoodie) en 45 euro (sweater) voor een trui voor kinderen. De levertermijn van de trui is twee weken, als het zeer druk is kan dat iets langer zijn. Je kunt jouw trui ophalen in Villa Samson, of we verzenden hem naar jouw opgegeven adres. Je ontvangt nog een mailtje zodra de trui op de post gaat of afgehaald kan worden.

Ook de leden van het directiecomité van ons ziekenhuis zijn grote fan van onze beestig leuke truien!

Lees verder onder de foto.

UZ Brussel Foundation - Villa Samson - Trui directiecommite

Over Villa Samson

Villa Samson is een warm huis naast het UZ Brussel, waar gehospitaliseerde patiënten van alle leeftijden kunnen genieten van momenten met hun trouw huisdier. Voor patiënten die zelf geen huisdier hebben, is het een plek waar genezing wordt gestimuleerd via therapie met dieren. Door het contact tussen mens en dier mogelijk te maken, levert Villa Samson een positieve bijdrage aan het genezingsproces en het mentale en emotionele welzijn van patiënten. Onderzoeken tonen immers aan dat een huisdier een belangrijke rol speelt in dit proces. Patiënten kunnen gratis op bezoek in Villa Samson, en dat willen we zo houden. Door een trui te kopen steun je Villa Samson en zorg je ervoor dat we de deuren kan openhouden en patiënten kunnen blijven steunen. Dankjewel! Klik hier om jouw trui te bestellen.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons