Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Sep 26, 2022

Jouw uitnodiging voor de FestiWalk van Villa Samson


Villa Samson viert haar 5e verjaardag! Daarom nodigen we jou graag uit voor een geweldig feest: de FestiWalk! Maak een prachtige wandeling door het bos én geniet van leuke randanimatie op zondag 23 oktober. Online inschrijven is mogelijk tot zaterdag 17u30. Op zondag kun je ook aan de kassa betalen.

Al 5 jaar lang is Villa Samson een plek waar we genezing stimuleren door contact tussen dier en patiënt mogelijk te maken. Ondertussen hielpen we al 6.197 patiënten. Om dat te vieren organiseren we een fantastisch verjaardagsfeest. En jij, jouw familie, vrienden, buren en collega’s zijn van harte uitgenodigd. Aarzel niet te lang om je in te schrijven en jouw plekje te verzekeren!

Prachtige wandeling en leuke activiteiten

Je start jouw bezoek met de Walk van de FestiWalk, en maakt een prachtige wandeling in het sprookjesachtige Laarbeekbos. Je kiest voor een korte wandeling van 5 km (de chihuawandeling) of voor een lange wandeling van 10 km (de labratour). Beide wandelroutes zijn ideaal voor tweevoeters én viervoeters. Je geniet vast en zeker van de pracht en praal van de natuur. Onderweg kun je even naar het toilet, rusten of drinken aan de voorziene drankstand. Ook voor de viervoeters is er een waterbar voorzien. Inschrijven voor de wandeling kan via deze link tot zaterdag 17u30.

Op het einde van de wandeling arriveer je op de Festi van de FestiWalk. Leuke animatie voor jong en oud zorgt voor plezier en vertier. Van 10u tot 18u halen we alles uit de kast om jou en jouw medewandelaars een geweldige tijd te bezorgen. Zo zijn er maar liefst 2 springkastelen voor de kleinsten. Een goochelaar verbaast met spectaculaire magische optredens. En wie zijn snoet wilt laten schminken kan dit doen bij de grimestand (13u - 17u).
Voor de iets oudere bezoekers zijn er impressionante demonstraties met politiehonden (13u30 – 14u30) en leerrijke, interactieve sessies met blindengeleidehonden (11u – 12u30). Een knuffel van een alpaca zorgt voor de nodige schattigheid en een hartverwarmend feel-good-moment (14u – 17u). In onze photobooth leg je de geweldige namiddag vast op de gevoelige plaat. Tot slot maak je kans op wondermooie prijzen bij onze altijd-prijs-tombola. Stuk voor stuk mooie aandenkens aan een memorabele dag! Je kunt natuurlijk ook genieten van al deze activiteiten zonder deel te nemen aan de wandeling.

Al dit leuks beleef je gelukkig niet op een lege maag, want er zijn smakelijke hapjes en welverdiende drankjes te koop. Verschillende foodtrucks zorgen voor heerlijke frietjes en burgers; smakelijke desserts en zoetigheden; Italiaanse snacks; en warme of verfrissende dranken. Een buikje vol na een mooie wandeling! Start je liever met een lekker hapje en animatie, voor je aan de wandeling in het bos begint? Dat kan natuurlijk ook!

Een inschrijving voor de wandeling; het eten en drinken van de foodtrucks; en sommige van de attracties zijn betalend. Zo proberen we wat extra centjes in het laatje te brengen voor de werking van Villa Samson en haar lieve patiënten. De prijs voor de inschrijving bij de wandeling bedraagt 8 euro per persoon, maar is gratis voor kinderen onder de 12 jaar!

Praktische informatie en inschrijven

Voor de wandeling schrijf je je online in. Je kiest een starttijd, geeft aan met hoeveel personen je zult komen en hoeveel viervoeters we mogen verwachten. Leuke extra: elke hond die mee wandelt krijgt een unieke goodiebag!

Je bent welkom op zondag 23 oktober op de Brussels Health Campus, waar ook Villa Samson gelegen is. Je parkeert gratis op de Windmolenparking naast Villa Samson, die duidelijk aangegeven zal zijn, maar we zijn natuurlijk ook vlot bereikbaar via fiets of openbaar vervoer.

Het startpunt van jouw FestiWalk-ervaring ligt aan Villa Samson. Daar ontvang je een bandje en een plannetje. Je kunt hier starten met de wandeling, of bonnetjes kopen als je rechtstreeks naar de foodtrucks en activiteiten wilt gaan. De wandeling vormt een mooie lus; op het einde kom je vanzelf bij de voorziene animatie. In geval van slecht weer neem je best een regenjas mee voor de wandeling, ons geweldig feest kan gelukkig binnen plaatsvinden indien nodig.

Je schrijft je in voor de FestiWalk via deze link. Dit kan tot zaterdag 17u30. Op zondag kun je ook aan de kassa inschrijven.

5 jaar Villa Samson

Villa Samson is een warm huis naast het UZ Brussel, waar gehospitaliseerde patiënten van alle leeftijden kunnen genieten van momenten met hun trouw huisdier. Voor patiënten die zelf geen huisdier hebben, is het een plek waar genezing wordt gestimuleerd via therapie met dieren. Door het contact tussen mens en dier mogelijk te maken, levert Villa Samson een positieve bijdrage aan het genezingsproces en het mentale en emotionele welzijn van patiënten. Onderzoeken tonen immers aan dat een huisdier een belangrijke rol speelt in dit proces.

Villa Samson bestaat al 5 jaar. In die tijd hebben we 6.197 patiënten geholpen met onze uitzonderlijke zorgmissie. En dat kunnen we enkel dankzij jouw steun. Want een bezoek aan onze beestig leuke Villa is gratis voor patiënten! Wanneer je naar de FestiWalk komt beleef je niet alleen een geweldige namiddag, je maakt er ook heel wat patiënten gelukkig mee!

Tot op 23 oktober!

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons