Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
May 10, 2022

Hometrainers voor patiëntjes KidZ Oncologie UZ Brussel


Fifty-One Brussel Noord verraste de afdeling KidZ Oncologie van het UZ Brussel met een zeer mooi geschenk: hometrainers ter ondersteuning van de kinesitherapie.

De Brusselse serviceclub is niet alleen de leukste club van het land, maar Fifty-One Brussel Noord heeft bovendien ook de rechten van het kind hoog op de agenda staan. Eén van de leden heeft zelf een kind in behandeling voor lymfklierkanker. Ze beseffen dan ook hoe belangrijk hun steun aan de afdeling KidZ Oncologie van het UZ Brussel is.

Wanneer patiënten in behandeling zijn voor kanker, is kinesitherapie van groot belang om het genezingsproces te bevorderen. De leden van Fifty-One Brussel Noord weten dat. Daarom besloten ze om in actie te schieten. Tijdens de feestdagen verkochten ze kerstpakketten ten voordele van onze jonge patiëntjes. Met de winst van die verkoop werden hometrainers aangeschaft. Vorige week werden deze feestelijk overhandigd op de afdeling KidZ Oncologie. Fifty-One Brussel Noord levert zo een grote bijdrage aan de revalidatie en genezing van onze jonge patiënten. We zijn hun dan ook ontzettend dankbaar!

Fifty-One Brussel Noord

Fifty-One Brussel Noord is een serviceclub die fundraising activiteiten opzet. Hiermee willen ze, onder andere, kinderen vooruit te helpen. Door hun inzet maken ze heel wat moois mogelijk voor allerlei kinderen. Dit gaat van een ontspannende uitstap naar een pretpark voor minder gegoede kinderen, tot het helpen van zieke kinderen bij hun herstel. 

Fifty One Brussel Noord

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons