Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Oct 1, 2021

Zet een actie op en zamel geld in voor de projecten van het UZ Brussel


Heel wat projecten en diensten binnen het UZ Brussel rekenen op de onmisbare steun van mensen die een actie opzetten om geld in te zamelen. De warme dagen waarop de acties als paddenstoelen uit de grond schieten zit er weer aan te komen. En we hopen op jouw hulp te mogen rekenen.

De eindejaarsperiode is traditiegetrouw het moment waarop iedereen de handen uit de mouwen steekt om een goed doel te ondersteunen. Ook binnen de media is hier veel aandacht voor, de Warmste Week is niet van de televisie of radio weg te slaan. Krijg jij hiervan, net zoals ons, zin om iets leuks te organiseren? Goed nieuws, dat kan! Zelfgebakken koekjes verkopen, gesponsorde marathons lopen, een tombola organiseren, … het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee trouwe sympathisanten geld kunnen inzamelen voor een project dat hun nauw aan het hart ligt.

Steun projecten van het UZ Brussel

Ook de vele projecten binnen het UZ Brussel rekenen op belangrijke fondsen via acties. Denk aan projecten zoals De Appeltuin en Kankerbestrijding. Maar ook een specifieke dienst kan geholpen worden met extra steun, zoals bijvoorbeeld de Borstkliniek of de Diabeteskliniek. En jij kunt aan de slag om die steun mee op te halen. Via het platform van de UZ Brussel Foundation kun je jouw actie opzetten, steun inzamelen en aanzetten tot doneren. Je kiest zelf waar de opbrengsten van jouw actie naartoe gaan en op welke manier jouw inzet een verschil maakt voor de patiënten van ons ziekenhuis.

Zet jouw actie op

In drie eenvoudige stappen is jouw actie opgezet.

  1. Bezoek de website
  2. Registreer jouw actie
  3. Zamel geld in

Klik hier om meteen van start te gaan.

Heb je nog vragen? Wil je wel iets opzetten, maar weer je niet waar beginnen? Neem dan contact op via het nummer 02 477 57 11 of via foundation@uzbrussel.be. Wij helpen je met plezier!

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons