Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
May 19, 2021

Een airco voor Villa Samson dankzij vzw Joséphine


Vorig jaar moesten we puffen en zweten in de hete zomer. En ook deze zomer kunnen we ons verwachten aan een hittegolf. Gelukkig kunnen we rekenen op verfrissing dankzij de steun van vzw Joséphine!

Met de steun van vzw Joséphine

Vorig jaar, toen van corona nog geen sprake was, organiseerde vzw Joséphine een benefiet. Hiermee zamelde vzw Joséphine geld in voor allerlei goede doelen. Villa Samson is een van de projecten die de vzw ondersteunt met deze ingezamelde fondsen.

Dankzij vzw Joséphine werd in Villa Samson een gloednieuw airconditioning-systeem geplaatst. Vanaf nu kunnen de patiënten en bezoekers vertoeven in aangename temperaturen. De huis- en therapiedieren genieten van een verkoelende bries en kunnen de patiënten zo nog beter helpen. We zijn vzw Joséphine enorm dankbaar voor de warme (of koele) steun!

Over vzw Joséphine

De vzw uit Brussel heeft een duidelijke missie: ouders of naaste familieleden met minderjarige kinderen, die getroffen zijn door een zware en lang aanslepende ziekte of aandoening, financieel, moreel en maatschappelijk bijstaan in de behandeling van deze ziekte of aandoening. Alsook instellingen en verenigingen van welke aard of oorsprong ook, die zich voor ditzelfde doel inzetten, hierin financieel ondersteunen.

Dit doen ze onder andere door hun jaarlijkse benefiet te organiseren, maar ze rekenen ook op giften van verenigingen en particulieren. Lees meer over vzw Joséphine op hun website.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons