Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Jan 4, 2021

Intrum schenkt 5.000 euro aan Villa Veerkracht


Intrum zet steevast in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom schenkt de onderneming 5.000 euro ter ondersteuning van Villa Veerkracht.

Intrum speelt een belangrijke rol in het streven naar een gezonde economie. In een gezonde economie groeien, investeren, werken en bloeien bedrijven, terwijl consumenten voldoende informatie en kennis hebben om op een duurzame manier hun financiële situatie in eigen handen te nemen.  In normale tijden investeert Intrum dan ook in initiatieven die hierbij aansluiten. Maar 2020 is niet zo’n “normale tijd”, vandaar leek het hen niet meer dan gepast om alle medewerkers van het UZ Brussel een hart onder de riem te steken. De ondersteuning die Villa Veerkracht aan de medewerkers geeft, vonden zij inspirerend en hartverwarmend. Een veilige plek om even te bekomen is momenteel enorm waardevol, en daarom schenkt Intrum 5.000 euro ter ondersteuning van Villa Veerkracht. We willen Intrum van harte bedanken voor hun warme steun!

Over Intrum

Intrum biedt innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor het innen van openstaande vorderingen op consumenten en bedrijven. Zij helpen 90.000 opdrachtgevers wereldwijd betaald geraken voor hun producten en diensten. De onderneming is veel meer dan een incassobureau. Ze zien zich als een echt onderdeel van de klantendienst van de opdrachtgevers. Intrum speelt een belangrijke rol in het streven naar een gezonde economie, en dat zowel voor de opdrachtgevers als voor de klanten van de opdrachtgevers.

Intrum wil zorgen voor meerdere positieve elementen voor individuen, bedrijven, de samenleving en medewerkers. Hun warme gift voor Villa Veerkracht is een mooi voorbeeld van hun positieve impact.

Over Villa Samson en Villa Veerkracht

Villa Samson is een warm huis op de campus van het UZ Brussel, waar gehospitaliseerde patiënten momenten kunnen beleven met hun eigen trouwe huisdier. Voor patiënten die geen huisdier hebben, is het een plek waar genezing wordt gestimuleerd door diertherapie.

Villa Samson heeft sinds kort een extra missie onder de naam Villa Veerkracht: psychologische en emotionele ondersteuning van de zorgverleners en ander personeel. Alle medewerkers van UZ Brussel kunnen op deze veilige plek hun hart luchten. Een team van psychologen begeleidt hen bij dit proces, samen met de huiskatten Misty, Luna en Chris.

Ook jij kan Villa Veerkracht steunen via deze link, of door een actie op te zetten.

 

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons