Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Nov 20, 2020

Alternatieve verfrissing voor het zorgpersoneel


Lovibond Drinks begon als een familiebedrijf en houdt ervan om hun contacten ook als familie te behandelen: vriendelijk, informeel, flexibel en met wederzijds vertrouwen.

Deze duurzame onderneming is zich ervan bewust dat ze een verantwoordelijkheid hebben naar het milieu en de samenleving. Met hun natuurlijk producten zorgen ze voor een gezonde alternatieve frisdrank. Vandaag de dag bestrijkt hun netwerk heel België en zijn zij de exclusieve importeurs van het merk Fritz-Kola. Door al hun glazen flessen, ziet de toekomst er rooskleurig uit.

"Als we iets kunnen terugdoen voor onze gemeenschap, graag!"

Steun tijdens de corona periode

Gedurende de eerste COVID-19 periode schonk Lovibond Drinks 550 flesjes aan een andere zorginstelling. “Mensen die zorg dragen voor een ander, verdienen altijd dat ietsje meer.” Zegt Gilles, manager bij Lovibond Drinks. “Als we iets kunnen terugdoen voor onze gemeenschap, graag!” De rand van Brussel ligt hen nauw aan het hart, zij kozen daarom om 30 bakken Frits-Kola* te schenken aan het UZ Brussel, dat zijn maar liefst 750 glazen flesjes met vernieuwende smaken!

Neem contact op

Wil je graag weten met welk project jij of jouw bedrijf het meeste voeling heeft? Wil je graag weten hoe jij een verschil kan maken? Neem contact op met mij, Tanja Maes, als CSR-verantwoordelijke binnen de UZ Brussel Foundation geef ik jou graag vrijblijvend advies over alle mogelijkheden. Zo maak jij mee het verschil voor de patiënten van het UZ Brussel. Bovendien zet je de gulheid van jouw onderneming in de verf. Laten we samen bouwen aan een duurzame relatie.

Tel: 0032 476 60 27 81
Emailtanja.maes@uzbrussel.be

Lovibond Fritz Kola

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons