Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
Jun 29, 2020

De Warmste Week 2020 zal geen geld inzamelen voor vzw’s


VRT kondigt aan dat De Warmste Week in 2020 geen geld zal inzamelen voor goede doelen. Dit is een streep door de rekening voor heel wat vzw’s, ook voor Villa Samson. Maar er zijn oplossingen. Op onze actiepagina kan je een inzamelactie opzetten voor Villa Samson, De Appeltuin of andere projecten van het UZ Brussel. In dit artikel leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Geen geldinzameling via de Warmste Week 2020

Vorige week kondigde de VRT aan dat De Warmste Week in 2020 afziet van de gekende formule. De focus ligt dit jaar op persoonlijke inzet en vrijwilligerswerk. Het doel is dus niet langer geld inzamelen. En dat betekent dat heel wat vzw’s een gat in hun budget zien verschijnen. Zo ook Villa Samson, want ook wij rekenen op een bedrag van De Warmste Week om onze jaarlijks werking mogelijk te maken. Gelukkig zijn er oplossingen!

Hoe kan je toch geld inzamelen voor Villa Samson, De Appeltuin en het UZ Brussel?

Er zijn gelukkig nog mogelijkheden om jouw actie op poten te zetten. Via ons online platform kan je jouw project opstarten en in goede banen leiden. Wil je koekjes bakken, auto’s wassen of een (online) quiz organiseren? Dan kan dat!

Bovendien kan je dit doen voor Villa Samson, maar ook voor andere diensten van het Universitair Ziekenhuis Brussel. Wil je al lang iets opzetten voor het onderzoek naar hart- en vaatziektes? Misschien voor de diabeteskliniek of het Centrum voor Reproductieve geneeskunde? Of toch maar de vaste projecten van de UZ Brussel Foundation zoals De Appeltuin of Kankerbestrijding? Jij kiest welke dienst of project jouw ingezamelde geld ontvangt.

Zet jouw actie op

In drie eenvoudige stappen is jouw actie opgezet. Klik hier om meteen van start te gaan.

  1. Bezoek de website
  2. Registreer jouw actie
  3. Zamel geld in


Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het nummer 02 477 57 11 of via foundation@uzbrussel.be. We helpen je met plezier.

 

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons