Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Nov 8, 2022

Dörr Kampen steunt de patiënten van het UZ Brussel


Het Nederlandse Dörr Kampen schenkt 1.000 euro aan de UZ Brussel Foundation om het welzijn en de zorg voor patiënten te verbeteren.

Over Dörr Kampen

Het Nederlandse Dörr Kampen is specialist in roestvast stalen apparaten- en machinebouw. Via hun professionele activiteiten hebben ze een nauw contact met het UZ Brussel, en dus ook met haar patiënten. Dörr Kampen is immers fabrikant van bedpanspoelers en produceert haar producten onder andere voor het UZ Brussel. Zo vormen ze een essentiële schakel in een kwalitatieve zorgverlening.

Na een van onze bezoeken aan het Universitair Ziekenhuis Brussel zagen we het moois dat de UZ Brussel Foundation realiseert. We dragen op onze manier bij aan het welzijn van patiënten, maar we wilden nog méér doen. Daarom besloten we om het UZ Brussel extra te steunen en schenken we 1.000 euro aan de UZ Brussel Foundation,” zegt Christian Bruil, accountmanager bij Dörr Kampen.

Voor het Nederlandse bedrijf staan kwaliteit en eenvoud centraal. Dat vind je ook terug in de vorm van hun steun, want wie beter dan de eigen medewerkers van het ziekenhuis weten waar kwalitatieve initiatieven een verschil kunnen maken voor patiënten? Daarom gaat de steun integraal naar de projectoproep van de UZ Brussel Foundation.

De cheque werd recent overhandigd aan prof. dr. Noppen, CEO van het UZ Brussel, op de FestiWalk. Dit evenement werd georganiseerd door de UZ Brussel Foundation en Villa Samson, een van haar projecten.

Lees verder onder de foto.

UZ Brussel Foundation - Dorr Kampen

Over de projectoproep van de UZ Brussel Foundation

Het UZ Brussel bruist van de ideeën die een meerwaarde vormen voor de patiënten en hun familie. Dit zijn bijvoorbeeld belangrijke, translationele klinische studies, of projecten om de patiënten een warmere zorgomgeving te bezorgen. Via de projectoproep van de UZ Brussel Foundation kan elke medewerker van het ziekenhuis een project indienen. Want we geloven dat de beste ideeën uit de buik van ons ziekenhuis komen. Dankzij de projectoproep en de steun van Dörr Kampen maken medewerkers kans op fondsen om hun idee te realiseren.

We willen Dörr Kampen hartelijk bedanken voor hun warme steun!

Wil je meer weten over Dörr Kampen? Klik dan op deze link om hun website te bezoeken.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons