Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Sep 30, 2022

Uw bedrijfsuitnodiging voor de FestiWalk van Villa Samson


Villa Samson viert haar 5e verjaardag, daarom organiseren we dit spetterend verjaardagsfeest: de FestiWalk! En we nodigen u, uw collega’s en uw familie graag uit volgens een exclusieve formule.

Op zondag 23 oktober biedt de FestiWalk alle aanwezigen een buitengewone dag. We combineren prachtige wandelingen door het sprookjesachtige Laarbeekbos met smakelijke gerechten van foodtrucks en leuke randanimatie voor de familie en het gezin. Als trouwe sympathisant van de UZ Brussel Foundation en haar projecten, zoals Villa Samson, ontwierpen we voor jullie bedrijf een exceptionele belevingsformule!

Lees verder onder de foto.

2022.09.21 - Villa Samson - Eventbrite FestiWalk - 2160 x 1080

Met deze unieke bedrijfsformule kunt u 50 genodigden, bv. uw medewerkers en hun familieleden, een fantastische dag schenken via een all-access VIP-ticket. Dit unieke ticket geeft recht op een feeërieke wandeling in Laarbeekbos, bonnetjes goed voor een drankje en een maaltijd bij een van de foodtrucks naar keuze en onbeperkte toegang tot alle randanimatie! Ook trouwe viervoeters zijn welkom, zij hebben natuurlijk geen eigen ticket nodig.

Daarnaast vermelden we uw bedrijf als waardevolle partner in alle toekomstige communicatie over het evenement. Tot slot krijgt u de kans om roll-ups of banners te plaatsen op het event en een gadget toe te voegen aan de goodiebags. Zo geniet u als bedrijf van extra visibiliteit op de Brussels Health Campus, waar heel wat mensen aanwezig zullen zijn. Want ook alle 4.000 medewerkers van het UZ Brussel krijgen een uniek ticket aangeboden voor de FestiWalk. Artsen, IT-medewerkers, ingenieurs, zorgverleners en hun familie zullen talrijk aanwezig zijn. Dit is één van de manieren waarop we hun bedanken voor hun niet-aflatende inzet voor ons ziekenhuis en onze patiënten. En deze uitzonderlijke bedanking kunt u ook aan uw medewerkers en hun familie schenken! Voor deze formule betaalt u 2.000 euro, maar we kunnen natuurlijk ook een aanbod op maat uitwerken voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Wat valt er te beleven op de FestiWalk?

Van 10u tot 18u halen we alles uit de kast om u, uw collega’s en hun familie een geweldige tijd te bezorgen. Zo zijn er de hele dag lang twee springkastelen voor de kleinsten en een goochelaar verbaast met spectaculaire magische optredens. Wie zijn snoet wilt laten schminken kan dit doen bij de grimestand (13u - 17u).

Voor de iets oudere bezoekers zijn er impressionante demonstraties met politiehonden (13u30 – 14u30) en leerrijke, interactieve sessies met blindengeleidehonden (11u – 12u30). Een knuffel van een alpaca zorgt voor de nodige schattigheid en een hartverwarmend feel-good-moment (14u – 17u). In onze photobooth leggen we de geweldige namiddag vast op de gevoelige plaat. Tot slot maakt u kans op wondermooie prijzen bij onze altijd-prijs-tombola. Stuk voor stuk mooie aandenkens aan een memorabele dag!

Verschillende foodtrucks zorgen voor heerlijke frietjes en burgers; smakelijke desserts en zoetigheden; Italiaanse snacks; en warme of verfrissende dranken. Een buikje vol na een mooie wandeling! Er kan natuurlijk ook genoten worden van de randanimatie zonder deel te nemen aan de wandeling.

Bevestig jouw inschrijving

Aarzel niet en steun Villa Samson door uw inschrijving te bevestigen via rekeningnummer BE75 3630 9458 5851 met vermelding ‘FestiWalk – bedrijfsnaam’ en geef ons een seintje via villasamson@uzbrussel.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de praktische details te regelen.

Met beestige groeten vanuit Villa Samson

Tanja, Nele, Ilona, Milly en Vicky
van Villa Samson en de UZ Brussel Foundation

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons