Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Sep 12, 2022

De Warmste Week 2022: Steun de projecten van het UZ Brussel


Hoe kan de Warmste Week het verschil maken voor de patiënten van ons ziekenhuis? Jij speelt de sleutelrol!

We hebben de hele zomer geblazen en gepuft van de hitte, maar op De Warmste Week moeten we nog enkele maanden wachten. Toch loont het de moeite om er al even over na te denken. Want ook in 2022 wil de VRT zich inzetten voor goede doelen. En dit jaar ligt de focus op kansarmoede, 1 op 8 Vlamingen worden immers in kansarmoede geboren. Ook binnen ons eigen ziekenhuis zetten we sterk in op ondersteuning voor kansarme patiënten.

Laat jouw inzet lonen voor het UZ Brussel

Je kunt een actie opzetten voor de Warmste Week. Hiermee zamel je geld in, dat je nadien overhandigt aan de organisatie. Maar je kunt niet langer kiezen welk project jouw steun krijgt. De Warmste Week en de Koning Boudewijnstichting kiezen zelf welke projecten de financiële steun ontvangen. Wie weet ziet het UZ Brussel dus geen cent van de fondsen die je verdiende dankzij jouw harde werk.
Wil je zeker zijn dat ons ziekenhuis en onze patiënten jouw steun ontvangen? Schenk de opbrengsten van jouw actie dan rechtstreeks aan ons ziekenhuis!

Er zijn natuurlijk de gebruikelijke projecten waar je een actie voor kunt opzetten. Zoals Villa Samson en De Appeltuin, waar alle patiënten van het UZ Brussel gratis gebruik van kunnen maken. Het Ridderfonds maakt behandelingen en medicatie beschikbaar voor jonge patiëntjes uit kansarme gezinnen. Maar er zijn nog talloze ideeën die opgezet kunnen worden om kansarme patiënten te steunen, maar waar de fondsen voor ontbreken. Jij kunt hier het verschil maken.

Twee dingen zijn zeker: jij beslist waar jouw steun naartoe gaat, en onze patiënten zijn jou enorm dankbaar!

Een inzamelingsactie opzetten

De mogelijkheden zijn eindeloos: een mosselfestijn, koekjesverkoop of collecte bij vrienden en familie. Laat je creativiteit maar los!

Bovendien kun je jouw actie registreren op de website van de UZ Brussel Foundation. Zo ontvang je zeer makkelijk digitale giften voor jouw actie: https://act.uzbrusselfoundation.be/

Heb je nog vragen? Of heb je graag wat hulp bij jouw actie? Neem dan contact op met ons. Wij staan klaar om jou te helpen! Je bereikt ons via het nummer 02 477 57 11 of via foundation@uzbrussel.be.

Heb je al een actie opgezet, en wil je de opbrengst storten? Dan kan dit op rekeningnummer BE75 3630 9458 5851. Maar geef ons zeker een seintje, je verdient een persoonlijke bedanking!

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons