Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851
Apr 25, 2022

Nicole & Hugo getuigen over kanker


Nicole en Hugo zijn zowat het bekendste showbizzkoppel van Vlaanderen. Maar het zijn vooral twee mensen die elkaar verschrikkelijk graag zien, in goede en kwade dagen. Die kwade dagen begonnen in 2005, toen bij Nicole kanker werd vastgesteld, in het UZ Brussel. Deze harde diagnose zou ze later nóg twee keer krijgen.

Nicole en Hugo vechten zich al jaren moedig een weg door die tegenslagen heen. Met een rotsvast geloof in de wetenschap, en het volste vertrouwen in ons UZ Brussel. Deze twee warme mensen stellen hun hart voor u open. Zo’n getuigenis is goud waard.

Waarom moet jij het verhaal van Nicole & Hugo lezen?

Enerzijds krijg je, als kankerpatiënt, de boodschap dat je niet de enige bent. Er zijn nóg mensen die dit meemaken en die erdoor moeten. Wellicht kent u zelf ook mensen die met kanker te maken kregen?

Anderzijds straalt de getuigenis van Nicole en Hugo ook hoop uit. Want ze levert het bewijs dat onderzoek van levensbelang is. Vroeger was kanker vaak een doodvonnis; vandaag de dag zijn de overlevingskansen bij veel kankers spectaculair gestegen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek is Nicole vandaag nog bij ons.

Lees het volledige verhaal van Nicole & Hugo hier.

Jij kunt helpen in de strijd tegen kanker

We opereren tumoren, we dienen chemotherapie toe, er is bestraling. Bovendien speelt het UZ Brussel ook een prominente rol bij nieuwe, revolutionaire methoden zoals immunotherapie.

Elke dag boeken we vooruitgang, mede dankzij de steun van trouwe donateurs. De ene keer merk je zo’n verbetering niet, een andere keer is het wereldnieuws. Sowieso zijn er altijd mensen die er baat bij hebben.

Iedere kankerpatiënt heeft ook familie, vrienden en collega’s voor wie de woorden ‘remissie’ of ‘genezing’ als muziek in de oren klinken. Als we al die mensen voor u op een rij zetten, zou u versteld staan. De positieve impact van uw gift is immens!

Steun kankerbestrijding binnen het UZ Brussel.

2022.04.26 - Kankerbestrijding - Nicole en Hugo - 940 x 788 - V2

Foto: Koen Bauters

 

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11 - BE75 3630 9458 5851

Volg ons