Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11
May 11, 2020

Rituals schenkt goodiebags aan de UZ Brussel Foundation


Rituals gift UZ Brussel Foundation

In een ziekenhuis werken niet alleen dokters of verpleegkundigen. Tal van andere medewerkers werken met hart en ziel om een uitstekende zorg te bieden aan de patiënten van het UZ Brussel. Zij verdienen ook een bedanking, daar zorgde Rituals voor.

 

In een ziekenhuis zie je meer profielen dan je op het eerste zicht verwacht. Denk maar aan vrijwillige studenten, artsen-specialisten in opleiding en medewerkers van de facilitaire dienst. Om deze helden te bedanken schonk Rituals Cosmetics hen een goodiebag.

Rituals geeft een teken van waardering

Als teken van waardering en dankbaarheid heeft Rituals deze 500 goodiebags gedoneerd aan het fantastische personeel van het UZ Brussel. De zakjes zijn gevuld met Rituals producten. Het bedrijf wil hiermee hun dank betuigen aan de mannen en vrouwen die elke dag opnieuw een zeer moeilijke situatie trotseren. En dat allemaal om ons gezond en veilig te houden.

Daarnaast is Rituals trots op de collega’s van haar kantoor in België, aangezien zij aan deze mooie actie gewerkt hebben. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Total Packaging bv & Oosterwechsel.

parallax_img

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons via telefoon of e-mail bereiken. Het UZ Brussel Foundation team helpt u graag verder.

Klik hier

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Volg ons